AEG

Alles draait om Smaak

Taking Taste Further, dat is een slogan die je bij AEG vaak tegen komt. Want Smaak, daar draait het om bij dit merk, vandaar de hoofdletter.

De apparatuur van AEG is samengesteld met de modernste techniek, vaak zelfs afgeleid van de professionele horecakeuken, en heeft zo haar eigen features om die Smaak optimaal te laten zijn. In de zeer smaakmakende documentaire Tasteology laat dit kwaliteitsmerk zien hoe zij zelf Smaak ervaart en hoe het te optimaliseren. Dat pure ingrediënten hierbij een grote rol spelen bewijst de recente samenwerking met Edwin Klaasen, maar ook de uitgebreide sponsoring van het evenement Taste of Amsterdam. Bakker Edwin Klaasen van Desem enzo is sinds 2016 ambassadeur voor AEG waarbij hij samen met de PlusSteam oven tot het beste brood komen.
De keukenapparatuur van AEG sluit volkomen aan bij dit streven, maar ook in het jou zo gemakkelijk mogelijk maken. Je bent welkom voor een cooking experience bij de AEG Cooking Club te Alphen a/d Rijn, Maastricht of Groessen, waarin de multifunctionele ProCombi stoomoven centraal staat. Meer informatie hierover vind je hier.
Wil je meer weten over de apparatuur van AEG? Kijk dan even op www.aeg.nl.

 

AEG_LOGO.jpg

ATAG

We love to cook!

En dat roept ATAG niet zomaar rond, want als het om koken gaat heeft dit Nederlandse kwaliteitsmerk een wereld te bieden. ATAG is natuurlijk, en terecht, supertrots op haar unieke en innovatieve wokbrander, de Fusion Volcano wok. Deze wok is ontwikkeld om optimaal gebruik te maken van de perfecte, hoge woktemperatuur. Op die manier blijven alle smaken, vitamines en die knapperige beet van het wokgerecht bewaard. Bij de Kookfabriek heeft ATAG hiervoor speciale workshops waarbij je dit vuur hoogstpersoonlijk kunt ontdekken, maar ook in het eigen Experience Center. Kijk ook even op de website. Dan lees je het inspirerende verhaal van de man die drie jaar met hart en ziel aan de ontwikkeling van deze wokbrander heeft gewerkt en hoe deze tot stand is gekomen.
Wanneer je de wokbrander nader wil bekijken maar bijvoorbeeld ook die prachtige stoere MAGNA-lijn met veelzijdige en gebruiksvriendelijke ovens, dan kun je altijd even binnen wippen in het fraaie Experience Center in Duiven, meer informatie vind je: hier

 

logo atag

Siemens

Hightech en innovatie

Strak, technisch en innovatief. Daar heb je het apparatuurmerk Siemens redelijk mee gedefinieerd.

Wie van de nieuwste gadgets en technische snufjes houdt kan zijn of haar hart ophalen aan bijvoorbeeld de iSensoric apparaten en HomeConnect. Met dit laatste kun je overal waar je bent je huishoudelijke apparaten beheren middels de Home Connect App. Je kunt bijvoorbeeld je oven al aanzetten terwijl je nog in de supermarkt staat en je kunt daar tegelijk even via de camera in jouw koelkast kijken of er nog genoeg melk is. De app kan je overigens ook vertellen waar in de koelkast je het beste bepaalde voedingsmiddelen kunt bewaren. Je kunt de instellingen voor een recept direct doorsturen naar je oven en je kunt zelf met de App je koffiezetapparaat instellen en alvast aanzetten als je onder de douche vandaan komt. En zo zijn er nog legio mogelijkheden.
Techniek dus, ook in sensortechnologie voor de beste resultaten.
Kijk eens op www.siemens.nl en ontdek dit hightech merk!

ETNA

160 jaar vakmanschap

ETNA heeft een warm plekje bij ons. Dit oerhollandse merk bestaat namelijk al 160 jaar, en dat betekent net zoveel jaar vakmanschap en ervaring. Kwaliteit dus, mooi (Dutch) design, en ook nog heel betaalbaar!
Speciaal voor dit jubileum heeft ETNA een schattige kinderkeuken ontwikkeld waar ze het hele feestjaar 2016 leuke acties mee voeren. Je kunt online hun fraaie magazine doorbladeren waarin je ook het hele productassortiment vindt. En ga eens een keer kijken in de showroom van dit sympathieke merk, dat het pand deelt met ATAG en Pelgrim in Duiven.
www.etna.nl

 

etna_logo.png

NEFF

Inspireren, koken, genieten!

Neff is één van onze troetelkindjes. Natuurlijk omdat we ons helemaal thuis voelen in de stijl van dit echte kookmerk, maar ook omdat zij van die leuke, handige, verrassende features aan hun producten toevoegen. Zo’n Slide&Hide ovendeur bijvoorbeeld die wegglijdt onder de oven en dus nooit in de weg zit; je moet er maar op komen. Of bedenken dat je knop op de kookplaat ook magnetisch kunt maken zodat je hem eraf kan halen als beste kinderbeveiliging.. Bij Neff gaat het over mensen. Mensen die een passie voor heerlijk koken. Je ziet ze, na het uitgebreide koken, al zitten aan die lange, oergezellige eettafel. Gezellig kletsen, recepten uitwisselen, proeven, genieten…
Wil jij de sfeer ook proeven? Dat kan in Hoofddorp! Hier heeft Neff een even gezellige showroom en kookschool in het inspiratiehuis 20|20 waar je al die kookverhalen en mooie apparaten aan den lijve kunt ondervinden.
www.neff.nl

 

NEFF_Logo_met_Slogan_200px.jpg

Interessant?

Deel en reageer