Homemade burgers (6 stuks)

Zo maak je de homemade burgers  

Doe het gehakt in een kom en voeg alle ingrediënten toe. Breng het gehakt op smaak met flink wat peper en zout en kneed alles door elkaar met je handen. Is je gehakt te nat, voeg dan nog wat paneermeel toe. Is het te droog, voeg dan nog een beetje ei toe.

Maak 5-6 ballen van het gehaktmengsel en druk ze plat totdat je mooie hamburgers hebt. Rooster de hamburgers in ongeveer 8-10 minuten gaar op de voorverwarmde bbq. Maak ondertussen de verse guacamole. Snijd de broodjes open en alle groenten in plakjes. Doe alles (ook de sausjes) in kleine schaaltjes zodat je op tafel je eigen hamburger kunt bouwen.

Homemade burgers

Wat heb je nodig?

6 hamburgerbroodjes
500 gram rundergehakt
1 teentje knoflook (fijn gesneden)
1 tl paprikapoeder
1 tl komijn
1 ei
handjevol paneermeel
peper en zout

Kies je favoriete toppings:

geroosterd spek (rooster het spek kort op de bbq van te voren) en plakjes (cheddar) kaas,sla, komkommer, tomaat, ui in ringen en augurk, mayo, ketchup en/of homemade guacamole.

Inspiratie nodig voor gerechten?
Wat eten we vandaag? Dat is een vraag die elke dag weer terugkomt. Wij inspireren je graag. Het maakt niet uit of koken een hobby van je is, of meer een noodzakelijk kwaad. Kies uit onze inspiratiegerechten een heerlijke maaltijd, die smaakt naar meer…
En gelukkig is er meer. Onze inspiratiegerechten bieden jou een ruime keuze aan voor-, hoofd- en nagerechten. Om elke dag weer te variëren en te verrassen.

Bekijk alle inspiratierecepten
Slider
Slider

Interessant?

Deel en reageer