ONTDEK HET GEHEIM
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Het geheim van Katja en Freek

Ben jij klaar voor het grootste geheim? Ontdek hier alle (keuken) geheimen!

Play
Slider
Geen winactie, maar wel de geheimen

Deze winactie is afgelopen! Omdat er zo veel leuke inzendingen zijn over het geheim van de chef wilden wij jou deze niet onthouden.

Bekijk andere actie's op Facebook

Wanneer je jouw ‘geheim’ met ons deelt maak je kans op te gekke prijzen!

Zo verrijk je niet alleen het leven van een ander maar houd je er zelf misschien ook iets moois aan over.
Hebben wij je overgehaald jouw geheimen met ons te delen?

Log in via je computer (met smartphone en I-pad niet mogelijk) en laat jouw reactie bij ons achter.

Barbara van Schaik - Om een cupcake te versieren moet hij iets platter zijn, leg daarom even een glazen snijplank op de cupcakes. laat de cakejes wel in een muffinblik zitten als je de glasplaat er op legt anders worden ze waarschijnlijk wel héél erg plat, haha! :-) Teveel zout bij aardappels of gerechten gedaan?.. sneetje witbrood even mee laten koken. Vlees op kamertemperatuur laten komen voordat je het bereid, de smaak is echt veel beter en malser. Witlof koken met wat citroensap, blijft de lof mooi wit!
Stefanie − Pompoensoep is natuurlijk heerlijk. Maar de pompoen schillen is een rot klus. Ik snij de pompoen en kook hem of stop hem in de oven met schil. Als hij gekookt is of uit de oven komt, kan je de schil er makkelijke van af halen. En je eigen recept uitvoeren. Bouillonblokje, room, spekjes, zonnebloempitten noem maar op.
Chrissie − Poedersuiker zelf maken van kristalsuiker in de koffie molen. Hoe vaak gebeurd het niet rond oud en nieuw dat de poedersuiker uitverkocht is. Of dat de kinderen ineens denken we gaan poffertjes bakken. En dan grijp je mis! Maar, daar heb ik een oplossing voor bedacht, altijd een pak kristal in huis hebben en een koffiemolen dat brengt de oplossing om nooit zonder poedersuiker te zitten.
Anine van Doesselaere − Mijn geheim is: in een tijdperk van 'duurzaam leven' kun je ook duurzaam met je eten omgaan. Als je bijvoorbeeld restjes eten over hebt, kun je daar de dag erna nog zeker iets lekkers van maken! Bijvoorbeeld van overgebleven pasta, rijst, couscous of zelfs aardappeltjes kun je de dag erna heerlijke salades nog maken. Ik heb heerlijke recepten van mijn mama geleerd. Mocht ik dan ook een dinercheque winnen, dan ga ik gezellig met haar uit eten! Dat verdient ze zeker als mantelzorger zijnde 😊❤️
Ramona van Vliet − Huilen tijdens het snijden van uien is verleden tijd met de volgende tip: neem voordat je uien gaat snijden een flinke slok water in je mond en hou deze gedurende het snijden in je mond. Geen tranen maar alleen maar blijheid in de keuken!
Joyce Haverkamp − Mijn kookgeheim is: Een beetje LIEFDE van al je vrienden en familie meenemen naar je eigen keuken! Ik eet graag bij vrienden en familie. Natuurlijk doet iedereen zijn best om voor hun gasten een lekkere maaltijd neer te zetten. Dus ze pakken hun beste recept en zetten hun beste maaltijd voor jou neer. Als je dus in de keuken gaat helpen kan je zien hoe zij alles doen. Je onthoud de recepten of vraagt er om. Zo eet ik tegenwoordig de nasi van mijn schoonmoeder, heb ik de beste saus bij visgerechten zonder pakje of zakje van mijn schoonzus, maak ik dezelfze gehaktballen als mijn vriendin, kruid ik de zalm zoals mijn collega dat ook doet en ga zo maar door! Tegenwoordig eten we heerlijk gevarieerd en vooral LEKKER! Ja.. Ik ben TEGENWOORDIG dol op koken😃
Rian de Gelder − Wanneer je een half stuk fruit wilt bewaren zonder dat het bruin wordt, kun je er natuurlijk een paar druppels citroensap over doen. Maar veel lekkerder is om er wat honing over te doen (1/3 deel honing opgelost in 2/3 deel water). Dit werkt precies hetzelfde!
Riekie Bos − Perfecte pannenkoeken zonder veel vet bak je door wat vloeibare boter door het beslag te kloppen! Als je dan een goede koekenpan hebt hoef je geen boter of olie meer te gebruiken om in te bakken, want door de boter in het beslag bakt er niets aan Zo eet ik tegenwoordig de nasi van mijn schoonmoeder, heb ik de beste saus bij visgerechten zonder pakje of zakje van mijn schoonzus, maak ik dezelfze gehaktballen als mijn vriendin, kruid ik de zalm zoals mijn collega dat ook doet en ga zo maar door! Tegenwoordig eten we heerlijk gevarieerd en vooral LEKKER! Ja.. Ik ben TEGENWOORDIG dol op koken😃
Ilonka Sponselee − Mijn keukengeheim voor gehakt goed te rullen. Eerst een laagje water in de braadpan. En daarna het gehakt erin. Door het water in de pan wordt het gehakt zachter en valt het daardoor veel makkelijker uit elkaar. Dan met twee houten spatels het gehakt een beetje uit elkaar duwen. Het water verdampt en daarna kruiden naar smaak toevoegen. Je hebt dan meteen de basis voor een spaghettisaus, met heerlijk gerult gehakt en niet van die slierten gehakt.
Nel Bode − Hiermee krijg je altijd de perfecte rijst. En je kunt dit ook primo van te voren klaarmaken.Zet de rijst op met water. Het water niveau moet een vingerkootje hoger zijn dan de rijst in de pan. Als alles aan de kook is zet dan het vuur lager en laat dit nog enkele minuten op laag gas opstaan. Tot dat het meeste water weg is. Hierna de pan van het vuur nemen en in een "hooikist" plaatsen. Dit kan in een theemuts zijn of een dekbed. Op het moment dat je de rijst nodig hebt is de rijst nog goed warm en gaar. Dus altijd perfecte rijst.
Wendy Goverde-Thijssen − Maak je hutspot/stampot net wat pittiger met een lepel mosterd erdoor! Voor de kindvriendelijke versie kun je honing mosterd nemen.
Lisanne Joosten − Koken met heel veel LIEFDE en natuurlijk ook met heel veel PLEZIER. Dat is echt het ultieme keukengeheim hier! En vergeet ook zeker niet dat foutjes maken mag. Dan los je ze gewoon op met een lach ☺ Door de jaren heen heb ik deze keukentip van mijn moeder geleerd. Zij is echt de beste kok die er bestaat en ook ontzettend gepassioneerd! Al is een gerecht niet zo geworden als verwacht. Meestal heeft ze dan heel vlot wel een supergoede oplossing bedacht. Dus ook CREATIVITEIT hoort er zeker bij. Het overkoken van pannen is het enige waar mijn moeder altijd tegen aan liep. Dat gebeurde met regelmaat, als bijvoorbeeld een van haar vijf kinderen (of onze vader 😉) weer eens voor hulp riep. Maar een klontje boter in de pan werkte echt altijd perfect. Hoe blij ze dan ook was dat ze dit had ontdekt. Deze tip komt ook mij nu ik op mezelf woon heel goed van pas. Blij was ik dan ook toen ik jullie berichtje las 😃 Maar in ieder geval: zorg dus voor wat LIEFDE ❤, PLEZIER 💃 EN CREATIVITEIT ✏ , dan lukt het koken je altijd ☺
Slider
00:00 / 00:00
Hoe krijg je een mooie droge rijstkorrel?
Klik op de afbeelding voor het antwoord.
Image is not available
Geheim van
Rosanna
previous arrow
next arrow
Slider
Ons diepste geheim is...
Wij maken graag bijzondere keukens. Met passie en vol overgave willen wij jou laten beleven wat een keuken als meubelstuk in huis kan doen. Wil jij jouw geheim delen met onze Keukenspecialisten? Zoek een specialist op in jouw buurt en maak vrijblijvend een afspraak.
Slider
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Image is not available
Het geheim van Josua
Play
Slider

Interessant?

Deel en reageer