NEFF Sous-vide

Sous- vide® laden

Sous-vide, of koken onder vacuüm, is een methode waarbij vlees, vis of groenten in een vacumeerzak zacht worden gegaard met stoom. Door de lage, constante temperatuur tussen de 50ºC en de 90°C kunnen de ingrediënten nooit te gaar worden. Door gebruikmaking van de vacumeerzak, blijven de natuurlijke smaken, texturen en aroma’s volledig intact.

Zoek je NEFF DEALER

Vacumeerlade

Met de NEFF vacumeerlade, die met onze 45 cm bakoven gecombineerd kan worden, verzegel je de ingrediënten heel eenvoudig zelf, met een vacuüm van 99%. Deze techniek leent zich tevens uitstekend voor het vacumeren – en dus lang bewaren- van onder andere sauzen, marinades, kruiden, maar ook van gesneden fruit en groenten.

Zoek jouw NEFF dealer in de buurt

Ervaar de apparaten van NEFF, rechtstreeks bij de Keukenspecialist bij jou in de buurt.

NEFF Slide&Hide

Beeldbronnen

© NEFF

NEFF LOGO
Niets is zo persoonlijk als jouw keuken.

Wij van Keukenspecialisten.nl vinden het belangrijk dat je niet alleen een kwalitatief goede keuken koopt, maar dat ook de service van a tot z op de juiste manier verloopt.
Wij realiseren jouw droomkeuken naar alle wensen en behoeften.

Keukenadvies op maat
Altijd op maat

Wij van Keukenspecialisten.nl staan voor:
- De lokale specialist met open en transparant advies;
- Vakkennis en jarenlange ervaring;
- Het verkopen van keukens en keukenapparatuur voor een eerlijke prijs.

Advies nodig van de Keukenspecialist bij jou in de buurt?
Voor jouw persoonlijke keuken!

Bij ons ben je geen nummer, bij ons ben je uniek.
Persoonlijk en creatief, veilig en betrouwbare Keukenspecialisten.nl dealers bij jou in de buurt.
De lokale specialist met open en transparant advies.
Bij ons werken adviseurs, géén verkopers.
Bij jou zit altijd een Keukenspecialisten.nl dealer in de buurt.

Slider

Interessant?

Deel en reageer