Plaats je review

100% tevredenheid bij keukenspecialisten.nl 

Wij horen graag hoe wij ons kunnen verbeteren. Wij zoeken dan samen met jou naar een passende oplossing.
Service & deskundigheid staan bij ons voorop. Om onze service te optimaliseren, waarderen wij het enorm als je een review plaatst.

Wij maken jouw keuken persoonlijk

Laat hieronder weten wat je van onze service vindt

Wij gebruiken jouw adres alleen voor het versturen van de keukenproducten.

Geef ons je score

 

Persoonlijk advies
Met onze hand op 't hart

Wij staan voor:

√ Open, transparant advies
√ Jij - met al je unieke wensen – staat centraal
√ Onze adviseurs hebben het hart op de juiste plaats
√ Vakkennis en jarenlange ervaring
√ Een eerlijke prijs

 handopthart

 
 
 
 
Win een hotel overnachting bij elke review

Maak kans op een luxe hotel overnachting

Spa Reylof

Spa Reylof

 

Ingetogen luxe in het hart van Gent.

Gehuisd in een prachtig 18e-eeuws koetshuis in het hartje van Gent vind je Spa Reylof. In deze elegante stadsspa draaien behandelingen en inkleding volledig rond het ontsnappen aan de drukte van het bruisende Gentse stadsleven en het revitaliseren van lichaam en geest.

Eenvoud en het gebruik van zachte kleuren typeren de inrichting van Spa Reylof. Er is geen element te veel in deze knap ontworpen ruimtes: geest en lichaam vinden rust in de combinatie van warm hout, marmeren elementen en fijnzinnige decoratie. Spa Reylof beschikt over een sauna, een infraroodcabine, een ontspanningsruimte, fitness en een welness pool met hydrojet.
Bovendien kan je genieten van alle voorzieningen van het prachtige Pillows Grand Hotel Reylof, waar de spa deel van uitmaakt.

Behandelingen worden aangeboden op behoefte van de gast. Er is een ruim à-la-carte-aanbod, maar de ervaren medewerkers luisteren graag naar de noden van de gast en bieden met veel expertise een behandeling op maat aan.

Voor behandelingen worden de producten van het luxemerk Sothys gebruikt, een vaste waarde in de beste spa’s. Sothys combineert klassieke geuren en aroma’s met een wetenschappelijke benadering. bovendien worden de producten ethisch geproduceerd en niet getest op dieren.

Spa Reylof bevind zich in de tuin van Pillows Grand Hotel Reylof, een luxehotel dat de nadruk legt op een persoonlijke gastenbeleving, ingetogen luxe en een culinaire topervaring. Het pas geopende hotel is gevestigd in het imposante 18e-eeuwse herenhuis van Baron Olivier de Reylof en is nu al de referentie voor luxueus verblijven in Gent.

Bekijk de website van Spa Reylof

Interessant?

Deel en reageer