Laat je inspireren door gezonde, snelle en verantwoorde recepten!

Snel en verantwoord in de blender

Snelle en verantwoorde recepten zijn niet meer weg te denken in deze tijd. De Keukenspecialisten.nl actie staat daarom deze keer in het teken van snelle, gemakkelijk en verantwoorde recepten. De blogger en lifestylecoach Marleen van FoodIlove inspireert jou om aan de slag te gaan met de snelle, gemakkelijk en verantwoorde recepten. Een snel en bovenal handig hulpmiddel hierbij is de blender. De blender biedt enorm veel opties in het bereiden van jouw favorieten en verantwoorde gerechten. Volg ons online en wie weet win jij wel hele leuke prijzen of kom langs bij één van onze Keukenspecialisten voor de leukste prijzen.

De looptijd van ‘snel en verantwoord’ in de blender is van 1 april t/m 31 mei 2019.


Laat je inspireren door Marleen

Marleen inspireert jou tijdens de actieperiode met de lekkerste, snelle en verantwoorde recepten die bovendien gemakkelijk zijn te maken met de blender. Ze heeft de missie om jou te helpen naar een gezonde en gelukkige leefstijl. Kom nog lekkerder in je vel te zitten en get inspired.

Hier alvast een sneak peek van de receptkaarten. Op deze blenderreceptkaarten staan gemakkelijke, snelle & verantwoorden recepten bedankt door Marleen. Ga voor de volledige blenderreceptkaarten naar een Keukenspecialist bij jou in de buurt!


Vraag hét Marleen!

Probeer jij al en tijd verantwoorde recepten op tafel te krijgen en loop je tegen dingen aan? Heb jij geen inspiratie meer wat betreft snelle recepten of wil je tips over het gebruik van de blender om snelle, gemakkelijke en verantwoorde gerechten te maken? Vraag hét Marleen en jij krijg vakkundige adviezen en WIN mooie prijzen!!
Volg ons op social media en stel jouw vraagWin te gekke prijzen!

prijzen blender actie
prijzen blender actie

Nog meer inspiratie?

Waarom alleen inspireren met gezonde, snelle en verantwoorde recepten als je dit kan door vertalen naar het gemak bieden in jouw keuken? Ontdek in onze GRATIS belevingsgids met welke apparatuur en in welke droomkeuken jij de gezonde en snelle recepten in elkaar flanst.
Vul het formulier hiernaast in en ontvang gratis de belevingsgids bij jou thuis.

Belevingsgids keukenspecialist

  Ja, ik bestel gratis de nieuwe Keuken Belevingsgids

Door op 'bestel gratis' te klikken, ga ik akkoord met het privacybeleid van keukenspecialisten.nl.

Ik ga akkoord met het ontvangen van een -1x per kwartaal- digitale nieuwsbrief van de Keukenspecialisten.nl

(je kan je op ieder moment weer afmelden).

Zoek jouw Keukenspecialist in de buurt

Ervaar de apparaten met deze gezonde gerechten, rechtstreeks bij de Keukenspecialist bij jou in de buurt.

Gezonde en verantwoorde gerechten in de blender

Interessant?

Deel en reageer