Laat je inspireren door gezonde, snelle en verantwoorde recepten!

Snel en verantwoord in de blender

Snelle en verantwoorde recepten zijn niet meer weg te denken in deze tijd. De Keukenspecialisten.nl actie staat daarom deze keer in het teken van snelle, gemakkelijk en verantwoorde recepten. De blogger en lifestylecoach Marleen van FoodIlove inspireert jou om aan de slag te gaan met de snelle, gemakkelijk en verantwoorde recepten. Een snel en bovenal handig hulpmiddel hierbij is de blender. De blender biedt enorm veel opties in het bereiden van jouw favorieten en verantwoorde gerechten. Volg ons online en wie weet win jij wel hele leuke prijzen of kom langs bij één van onze Keukenspecialisten voor de leukste prijzen.

De looptijd van ‘snel en verantwoord’ in de blender is van 1 april t/m 31 mei 2019.


Laat je inspireren door Marleen

Marleen inspireert jou tijdens de actieperiode met de lekkerste, snelle en verantwoorde recepten die bovendien gemakkelijk zijn te maken met de blender. Ze heeft de missie om jou te helpen naar een gezonde en gelukkige leefstijl. Kom nog lekkerder in je vel te zitten en get inspired.

Introductievlog - Maak kennis met Marleen

Maak kennis met Marleen van Foodilove! Ze vertelt in deze video wat ze precies voor ons gaat doen komende periode.


Sneak peek met Marleen: Smoothiebowl met rood fruit

Ga razend snel aan tafel met het overheerlijke recept van de Smoothiebowl met rood fruit. Wil je het volledige recept?
Ga dan voor de receptkaarten naar één van de Keukenspecialisten.


Soep maken met je blender?

Probeer deze Italiaanse pompoensoep van Marleen van foodilove.nl eens voor een gezond en makkelijk gerecht.
Wil je nog meer recepten?
Ga dan voor de receptkaarten naar één van de Keukenspecialisten.


Receptkaarten


Hier alvast een sneak peek van de receptkaarten. Op deze blenderreceptkaarten staan gemakkelijke, snelle & verantwoorden recepten bedankt door Marleen. Ga voor de volledige blenderreceptkaarten naar een Keukenspecialist bij jou in de buurt!


Ontbijtsmoothie met havermout en aardbeien

Vers van de pers

Ga voor een gratis blenderreceptkaart
naar een Keukenspecialist bij jou in de buurt!
Image
Image
Image
Image

Bananenbrood met kwark en blauwe bessen

 

Zijn jullie ook zo gek op bananenbrood? Ik kan er geen genoeg van krijgen en bak er bijna wekelijks wel een. Ik vries de plakjes, lekker makkelijk. Dit bananenbrood met kwark en blauwe bessen is super smeuïg, simpel om te maken en gezond. Hij is heerlijk als tussendoortje maar ook als ontbijt met wat hüttenkäse en jam. Om te smullen!

Bananenbrood met kwark en blauwe bessen (12 plakjes)
Wat heb je nodig:
– 3 rijpe bananen
– 3 eieren
– 150 gr magere kwark
– 100 gr amandelmeel
– 50 gr quinoameel (ander meel kan ook)
– 1 tl kaneel
– 2 tl bakpoeder
– snufje zout
– 20 gr pecannoten
– handjevol blauwe bessen
– 1 el amandelschaafsel


Hoe maak je het:
Verwarm de oven voor op 175 graden, vet een cakevorm in en bekleed deze met bakpapier.
Mix de bananen en eieren in een kom en voeg de kwark toe. Mix het tot een bijna glad mengsel. Voeg vervolgens het meel, kaneel, bakpoeder en het zout toe en mix het tot een deeg.
Spatel de noten en blauwe bessen door het beslag en verdeel het over de cakevorm. Top je bananenbrood met wat amandelschaafsel.
Bak het bananenbrood in de voorverwarmde oven in ongeveer 55 minuten goudbruin. Controleer met een satéprikker of hij gaar is door hem erin te steken. Komt hij er schoon uit, dan is de cake gaar.
Laat de cake een half uurtje afkoelen voordat je hem uit de vorm haalt en laat hem daarna verder afkoelen op een rooster.

Tip: dit bananenbrood met kwark en blauwe bessen kun je ongeveer 3 dagen bewaren in een luchtdichte trommel. Hou je van smeuïg? Bewaar hem dan net als ik in de koelkast.

Liefs Marleen

Vraag hét Marleen!

Probeer jij al en tijd verantwoorde recepten op tafel te krijgen en loop je tegen dingen aan? Heb jij geen inspiratie meer wat betreft snelle recepten of wil je tips over het gebruik van de blender om snelle, gemakkelijke en verantwoorde gerechten te maken? Vraag hét Marleen en jij krijg vakkundige adviezen en WIN mooie prijzen!!
Volg ons op social media en stel jouw vraag



Win te gekke prijzen!

prijzen blender actie
prijzen blender actie

Veelgestelde vragen aan Marleen

Vraag hét Marleen en jij krijg vakkundige adviezen en WIN mooie prijzen!!
Volg ons op social media en stel jouw vraag



Courgetti met avocado saus en granaatappel

 

Afgelopen weekend heb ik een aantal nieuwe recepten uitgeprobeerd waaronder deze courgetti met avocado saus en granaatappel. Wat een heerlijke gezonde lunch had ik gister! Fast en fresh daar hou ik van, de combinatie van de verse groenten en gezonde vetten is super lekker. Uiteraard kun je hem ook als diner eten. 

Courgetti met avocado saus en granaatappel (2 personen)

Wat heb je nodig:

– spirelli

– 1 courgette

– 100 gr. champignons in plakjes gesneden

– 1 sjalotje fijn gesnipperd

– 1 avocado

– 50 gr. Braziliaanse noten

– sap van 1 limoen

– 2 el olijfolie extra vierge

– 2 el granaatappel pitjes

– versgemalen peper en zeezout

 

Hoe maak je het:

Maak van de courgette met de spirelli spaghetti slierten. Verhit 1 el olijfolie in een wokpan en fruit hierin de ui en roerbak de champignons en courgette mee.

Maal ondertussen in een keukenmachine de noten en voeg daarna de avocado, limoensap, 1 el olijfolie en naar smaak peper en zout toe.

Meng dit door de courgette en verhit het nog even kort. Verdeel de courgetti met avocado saus over 2 borden en top ze met de granaatappel.

Enjoy!

Liefs Marleen

Nog meer inspiratie?

Waarom alleen inspireren met gezonde, snelle en verantwoorde recepten als je dit kan door vertalen naar het gemak bieden in jouw keuken? Ontdek in onze GRATIS belevingsgids met welke apparatuur en in welke droomkeuken jij de gezonde en snelle recepten in elkaar flanst.
Vul het formulier hiernaast in en ontvang gratis de belevingsgids bij jou thuis.

Belevingsgids keukenspecialist

  Ja, ik bestel de nieuwe Keukenmagazine Belevingsgids


Ontvang gratis onze keukenmagazine, binnen 2 werkdagen in je brievenbus.

Door op 'bestel gratis' te klikken, ga ik akkoord met het privacybeleid van keukenspecialisten.nl.

Interessant?

Deel en reageer